lørdag 7. januar 2012

Min aller beste venn

Nå har det seg kanskje slik at alle har en bestevenn - min aller beste venn er PULSLOKKEN min! Det er ikke sånn at jeg ikke har andre venner altså, men pulsklokken min følger meg i tykt og tynt. Den er med meg på fjellet en regntung dag, og den er med meg på Zumbatime sammen med alle dere!



Jeg er på min tredje pulsklokke - og  jeg er storfornøyd! I slutten av november gikk jeg til innkjøp av Polar RS800CX, den har stort sett vært på armen min siden. Da denne klokken  gir mulighet for EGEN logo på displayet må jeg vise den til dere:

Er sååå fornøyd med en liten Zumbalogo på klokken min!

En av de tingene jeg liker best med pulsklokken min er at jeg kan overføre all data til PC'en og lese av pulsen min igjennom hele treningsøkten. Mandag skal jeg legge ved bilde av pulsprofilen min!! Gled dere!

Det finnes et stort utvalg av pulsklokker, og hvilke som er best skal jeg absolutt ikke uttale meg om. Man kan få klokker helt ned i prisklasse rundt 500.- og man kan selvsagt betale mange tusen kroner for en. Vurderer du å kjøpe deg en pulsklokke vil jeg anbefale deg å lese litt om de forskjellige klokker og tenke litt igjennom ditt behov. Test av pulsklokker finner du her: Forbrukerportalen og TV2

Jeg vurderer å gi klokken min navn, er jo så upersonlig om ikke! Noen som har gode forslag?? Legg gjerne igjen forslag i kommentarfeltet!

Helgehilsen fra Linn

2 kommentarer:

  1. Mitt forslag er "Kåre",fordi det er ett så bra navn!:) Du ser helt herlig ut<3

    SvarSlett
  2. Zlim er navnet på klokka

    SvarSlett