mandag 19. desember 2011

Zumba Gold®




For en tid tilbake fortalte jeg dere at jeg skulle på Zumba® kurs denne helgen - nærmere bestemt Zumba Gold® kurs!





Jeg har (igjen!) hatt en fantastisk dag på kurs, blitt kjent med flere Zumba®venner og latt meg inspirere både av dem og av Steve! Har sagt det før, og sier det igjen - får DU en tjangs til å være med på en time med Steve så må DU bruke den!! Han er en fantastisk instruktør og motivator!


Zumba Gold® er Zumba®timer tilpasset dem som er godt voksne og aktiv, til dem som har vært skadet og holder på med rehabilitering, samt nybegynnere som sjelden eller aldri har vært på et treningsstudio og dermed ikke er komfortabel med å begynne i en ordinær Zumba® time. Mer om Zumba Gold® kan du se i dette klippet: Lucy Croft.





Zumba Gold® har også tilpasset time for dem som sitter i rullestol eller av andre grunner ikke kan bære vekten sin. Her han man hovedfokus på bevegelse av overkropp, samt enkle bevegelser som kan gjørs sittende og selvsagt helt tilpasset kundes behov! Utrolig inspirerende å lære og jeg håper jeg en gang får mulighet til å undervise i akkurat dette!



Zumba®klem fra Linn


2 kommentarer:

  1. Hei Linn! Så artig å se bloggen din om kurset- tøft! Vi sees på neste kurs om ikke før. Kommer tilbake til Florida-tur, og skal garantert oppdatere deg på London Conference.

    SvarSlett
  2. Takk for det Vibeke! Vi sees nok snart igjen, enten her eller der!!! Ha en riktig god jul!!

    SvarSlett